PU sensor bildades 2016 av två forskare vid Linköpings universitet. Företaget har utvecklat en produkt och tjänst för att minska förekomsten av trycksår och därmed minska lidandet hos individerna och kostnaderna i vården. Företaget är nu i en expansiv fas och söker en driven säljare mot den svenska och internationella marknaden.  Här får du chansen att göra bra affärer samtidigt som du är med och bidrar till minskat lidande i världen och minskade kostnader inom vården.

I rollen som säljare kommer du utveckla nya kundrelationer och vårda befintliga. Du ska ha förmåga att bygga långsiktiga relationer och affärssinne att avsluta affärer. I din roll får du arbeta med en högteknologisk tjänst och produkt som kan bidra till både minskat lidande och lägre kostnader i vården.

Om du kommer till oss får du arbeta i ett litet men växande forskningsbaserat bolag med en tjänst och produkt som är världsunik. I arbetet får du stor frihet under ansvar och du får verka i en dynamisk startup-miljö. Tjänsten möjliggör resor inom Sverige och internationellt.

Rollen i ett litet startup-bolag innebär stor delaktighet och du förväntas vara prestigelös och ta ett stort affärsmässigt ansvar. Självklart finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig. 

Kvalifikationer

  • Starkt eget driv
  • Förmåga att bygga långsiktigt förtroende och nätverk
  • Affärssinne och förmåga att nå avslut i affärer
  • Möjlighet att resa inom Sverige och gärna också internationellt
  • Flexibel nog att passa in i ett litet växande företag

Vi ser två möjliga profiler. Antingen har du tidigare arbetat med försäljning men är redo för nya utmaningar. Eller så arbetar du idag inom sjukvården och har intresse för försäljning.

Placering
Teknikringen 7, Linköping. Tjänsten innebär en del resande.

Startdatum
Omgående

Omfattning
100%

Intresserad? Ansök idag!
Skicka CV och personligt brev till johannes.walfridsson@pusensor.se

Sista ansökningsdag är den 10 februari. Intervjuer kommer ske löpande.

För mer information
Johannes Walfridsson, VD PU sensor, 073 – 808 70 70

Om PU sensor
PU sensor bildades 2016 av forskarna Anna-Christina Ek och Margareta Lindgren. De har under många år forskat om trycksår vid Linköpings Universitet och är delaktiga i de bedömningsmetoder som idag används inom äldreomsorg och sjukhusvård.

Syftet med bolaget var att vården och äldreomsorgen skulle få del av de mät- och bedömningsmetoder som de använt i sin forskning, för att värdera patienters ytliga blodflöde. Därmed kan lidande och kostnader till följd av trycksår minska.

Idag har bolaget sex anställda och finns på flera marknader och är i en tillväxtfas.

Dela denna nyhet