PU sensor bildades 2016 av två forskare vid Linköpings universitet. Företaget har utvecklat en produkt och tjänst för att minska förekomsten av trycksår och därmed minska lidandet hos individerna och kostnaderna i vården. Företaget är nu i en expansiv fas och söker en utvecklingsingenjör med bred förståelse för teknik.

I rollen som utvecklingsingenjör kommer du driva och samordna tekniska utvecklingsaktiviteter samt hålla i kontakter med såväl leverantörer som användare. Du ska vara van att arbeta med dokumentation på svenska och engelska och vi ser det meriterande om du har en bakgrund inom medicinteknik.

Om du kommer till oss får du arbeta i ett litet men växande, forskningsbaserat, bolag med en tjänst och produkt som är världsunik. I arbetet får du stor frihet under ansvar. För att trivas hos oss bör du vara prestigelös och flexibel och tycka om entreprenörsandan som råder i ett litet men växande tillväxtbolag.

Du kommer ha stor delaktighet i företaget och företagets utveckling och förväntas ta ett stort ansvar.

Kvalifikationer

  • Civilingenjör eller motsvarande
  • Bred bakgrund med stor förståelse för teknik. Gärna elektronikbakgrund.
  • Förmåga att driva och samordna aktiviteter och hålla i kontakter med leverantörer och användare
  • Förmåga att arbeta med dokumentation (på svenska och engelska) och gärna erfarenhet från medicinteknik
  • Flexibel nog att passa in i ett litet växande företag

Vi tror att du kanske är civilingenjör med 2-5 års erfarenhet. Meriterande är om du också kan hantera affärsskapande aktiviteter.

Placering
Teknikringen 7, Linköping.

Startdatum
Omgående

Omfattning
100%

Intresserad? Ansök idag!
Skicka CV och personligt brev till johannes.walfridsson@pusensor.se

Sista ansökningsdag den är 10 februari. Intervjuer kommer ske löpande.

För mer information
Johannes Walfridsson, VD PU sensor, 073 – 808 70 70

Om PU sensor
PU sensor bildades 2016 av forskarna Anna-Christina Ek och Margareta Lindgren. De har under många år forskat om trycksår vid Linköpings Universitet och är delaktiga i de bedömningsmetoder som idag används inom äldreomsorg och sjukhusvård.

Syftet med bolaget var att vården och äldreomsorgen skulle få del av de mät- och bedömningsmetoder som de använt i sin forskning, för att värdera patienters ytliga blodflöde. Därmed kan lidande och kostnader till följd av trycksår minska.

Idag har bolaget sex anställda och finns på flera marknader och är i en tillväxtfas.

Dela denna nyhet